Anders Jakobsons blogg

Önskelistan
Postad: 2008-05-26 23:15:28

Jag har haft lite tur med önskningar i samband med recensioner. I en skivrecension undrade jag när bandet skulle bokas till min stad och bara några timmar efter att texten gått i tryck kom ett SMS som talade om just det.

Här på DVDKritik.se har jag haft liknande upplevelser. I recensionen av "Offside" undrade jag när DVD-boxen med "Åshöjden" skulle komma - vilket den senare gjorde och i recensionen av Carin Mannheimer-filmen "Rika barn leka bäst" undrade jag när "Svenska hjärtan" skulle komma på DVD - vilket den också gjorde.

Det går ju bra det här så jag tar tillfället i akt och önskar lite mer:

1. Brutal-tv: Tv-version av radioprogrammet "Riskradion" av och med bland annat Erik Blix och Stefan Livh. En smått bisarr sketchshow där Robert Gustafsson gjorde sin första version av trädgårds-Bertil (nämnt i denna recension.)

2. Pappas pojkar: 70-tals deckarkomedi med Magnus och Brasse. Förmodligen håller den inte måttet men signaturmelodin var så sanslöst svängig att jag bara måste höra den igen!

3. Galenskaparna After Shave:s Tornado och Gladpack: Visserligen ensemblens svagaste produktioner men de vore ändå kul att se igen. Denna önskning tror jag dock jag kan räkna med att den uppfylls inom kort.

4. Fredrik Lindströms Ingesson: Knäppt magasinprogram som även det hade galet bra musik av Robert Wells i en liten jazztrio. Jag har delar av serien inspelad på video någonstans och jag minns att en videoutgåva kom ut - som dock inte var komplett. Bör rättas till ett DVD-släpp.

5. S.M.A.S.H.: Jag tyckte egentligen inte att tennisserien med bröderna Herngren, Peter Wahlgren (det var väl första gången man såg honom?) och Svante Grundberg var sååå himla kul som alla andra tyckte, men nog bör den finnas på DVD?

Så, då är önskningarna gjorda. Nu är det bara att hoppas på att de uppfylls!


anders jakobson

<< Maj 2008 >>
Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Sök i bloggen:
SENASTE 10 RECENSIONERNA AV ANDERS JAKOBSON:
RECENSERAT DENNA DAG (19/4):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN FEBRUARI/MARS
12 SENASTE
ACTIONKOMEDIERNA