Tävling

Deltagit i en tävling? Kolla in DVDKritik.se:s blogg för vinstlistor.
vinn hamilton - i nationens intresse på blu-ray!

När den svenske underrättelseofficeren Carl Hamilton infiltrerar en internationell liga som stulit avancerade svenska raketvapen utsätts de för en dödlig attack av en grupp legosoldater. Hamilton undkommer massakern, men raketerna är försvunna. De stulna vapnen dyker senare upp i samband med ett terroristattentat. Sveriges statsminister engagerar sig i fallet och går med på att anlita ett privat säkerhetsbolag för en fritagning - under förutsättning att en svensk observatör följer med - Carl Hamilton. Detta blir upptakten till ett livsfarligt uppdrag som tar Hamilton från Somalias karga ödemark till Ammans gator och Stockholms skärgård. Han måste göra det som krävs - i nationens intresse.

Nu kommer den nya "Hamilton"-filmen, den första i en planerad trilogi med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Vi har av Disney fått tre exemplar på blu-ray som ni kan tävla om.

Hamilton har blivit något av en svensk James Bond och Persbrandt blir den femte skådespelaren att gestalta karaktären efter Stellan Skarsgård, Peter Haber, Stefan Sauk och Peter Stormare. Därför undrar vi: Vilken skådespelare har gjort Hamilton bäst och varför?

Svara genom att klicka på länken nedan och glöm inte att motivera ditt svar.

Köp filmen hos Discshop (DVD)
Köp filmen hos Discshop (BD)
Köp filmen hos CDON (DVD)
Köp filmen hos CDON (BD)
Köp filmen hos Ginza (DVD)
Köp filmen hos Ginza (BD)

Tävlingen pågick mellan 2012-05-03 och 2012-05-10 och är nu avslutad.
RECENSERAT DENNA DAG (22/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
DRAMAKOMEDIERNA