Senaste blogginläggen

trailer: rocketman
Postad: 2019-02-21 16:21:55Nu duggar musikfilmerna tätt. "Bohemian Rhapsody" var en alla tiders film om Freddy Mercury och Queen (snart DVD/BD-aktuell) och i maj kan vi se Taron Egerton som Elton John i "Rocketman", vars trailer släpptes i dag.

Filmen beskrivs som en "musical fantasy" och ingen traditionell biopic, vilket betyder att Elton Johns låtar används för att berätta delar av storyn. Kan bli spännande. Glädjande nog är det Egerton som sjunger i filmen, sådant är alltid ett plus.

Den svenska biopremiären är 17 maj, vilket är en vecka före England och två veckor före USA. Extra trevligt för svenska (och srilankesiska) Elton John-fans.


Läs Anders Jakobsons blogg anders jakobson

vinnare av castle rock - säsong 1
Postad: 2019-02-07 13:14:48"Vilken är din favoritfilm baserad på en story av Stephen King?" Det var frågan vi ställde och det finns ju många att välja mellan. Svaren spretade lite men de flesta valde Kings fängelsefilmer, "Den gröna milen" och "Nyckeln till frihet" som plockade hem flest röster. Lite lämpligt eftersom fängelset Shawshank även figurerar i "Castle Rock - Säsong 1".

Vinnare av just den på blu-ray blev:

Nina Edlund, Örnsköldsvik
Ari Hansson, Lund
Kristina Rask, Norrköping

Stort grattis och vinsten kommer i lådan inom kort!


Läs DVDKritik.ses blogg dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
se till att lära känna hieronymus bosch
Postad: 2019-01-30 00:01:00

Idag lägger jag ut min recension av säsong fyra av "Bosch" jag hoppas ni inte missat denna serie. Jag såg säsong ett för ganska länge sedan men bestämde mig nu för att titta ikapp och det ångrar jag verkligen inte. Jag har sett de tre sista säsongerna på bara några veckor och jag längtar redan efter säsong fem som kommer senare i år. Så, gör er själva en tjänst och lär känna Hieronymus Bosch (döpt efter konstnären med samma namn) genast.

"Bosch - Säsong 1"
"Bosch - Säsong 2"
"Bosch - Säsong 3"
"Bosch - Säsong 4"


Läs Hans-Åke Liljas blogg hans-Åke lilja

NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
WESTERNFILMERNA