DVDKritik.ses blogg

vinnare av the mountain between us
Postad: 2018-04-18 15:59:06Kate Winslet och Idris Elba spelar mot varandra i "The Mountain Between Us" och vi undrade helt enkelt vilka roller som Winslet och Elba gjort som kan rankas som deras bästa.

När det gällde Winslet var det solklart. Rollen som Rose i "Titanic" var avsevärt mest populär, så till den grad att mer än varannan röst hamnade på Rose. Imponerande!

För Elbas del var det mer jämnt bland svaren men flest röster fick han för rollen som Nelson Mandela i "Mandela: Vägen till frihet" och som polisen Luther i tv-serien med samma namn.

De som vann "The Mountain Between Us" på blu-ray blev:

• Johan Nygren, Stockholm
• Robert Laurén, Halmstad
• Ylva Haglund, Skövde

Grattis - vinsten kommer i lådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av mordet på orientexpressen
Postad: 2018-04-10 13:52:17Vem är din favoritdeckare på film eller tv? undrade vi och var ute efter en person som svar. Många svarade tv-serier och det ville vi inte ha, men det blev ändå ett spritt urval av svar (där vi gladdes åt svenska klassiker som Ture Sventon och Agaton Sax) och när alla röster hade räknats samman var det tydligt att fyra stod ut. Fyra deckare som dessutom har gjorts i många olika versioner under åren: Sherlock Holmes, Martin Beck, Hercule Poirot och Ms Marple.

Vinnare av "Mordet på Orientexpressen" blev:

Per Andersson, Ängelholm
Alice Norberg, Stockholm
Ola Andersson, Helsingborg

Grattis, och vinsten kommer via posten!

Missa inte vårt tema med Svenska deckare...


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av en obekväm uppföljare
Postad: 2018-04-06 11:45:48Vi undrade Vad anser du är det mest allvarliga klimathotet just nu? och många svarade Donald Trump eller människans brist på engagemang eller uppenbara ignorans inför klimatfrågor överlag. Något som passar in på Donald Trump.

Vinnarna av "En obekväm uppföljare" på blu-ray blev:

• Jörgen Bergström, Umeå
• Christian Sjöblom, Gränna
• Anne Johansson, Åkarp

Stort grattis - vinsten kommer i lådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av justice league
Postad: 2018-03-28 12:15:22Det blev en tydlig seger för Batman/Läderlappen när DVDKritik.se:s läsare berättade vilken som var deras DC-favorit. Vinnaren hotades närmast av Wonder Woman, men segern var som sagt tydlig.

De som får "Justice League" i brevlådan inom kort blev:

Elin Fredriksson, Kiruna
Britt-Marie Andersson, Ramlösa
Agneta Ohlsson, Ullared

Grattis till vinsterna!

OBS... Missa inte vårt tema med superhjältar...


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av the lego ninjago movie
Postad: 2018-02-27 09:47:52Star Wars, Harry Potter, Batman... Ja, det är inte enbart tre gigantiska franchises överlag utan även de Lego-teman som fick flest röster i vår tävling. Även om några klassiska teman som City, Castle och Technic fick röster var det övervägande många som föredrog de som är lite mer moderna.

De som kan glädja sig åt ett ex av "The Lego Ninjago Movie 3D" i brevlådan inom kort blev:

Martijn Wullems, Hofors
Stina Hammar, Göteborg
Jerker Nilsson, Liatorp

Grattis!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av the dark tower
Postad: 2018-02-13 10:01:14

Tävlingsfrågan "Vilken är din favoritfantasyserie?" verkar ha varit lite luddig då de kom alla möjliga tänkbara svar som inte riktigt var helt korrekt tänkt, men när alla alternativ räknats samman blev det en solklar dominans för George R.R. Martins boksvit "A Song of Fire and Ice", eller "Game of Thrones" som den numera är universellt känd som via tv-serien.Inga konstigheter där. I tävlingspotten fanns "The Dark Tower" (som också var ett populärt svar) och de som kan sjunka in i DVD:n inom kort blev:

Jimmy Bernhardsson, Kalmar
Åsa Holmkvist, Piteå
Patrik Svenberg, Vänersborg

Grattis till vinsterna!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av det på blu-ray
Postad: 2018-01-29 09:14:10Det läskigaste DVDKritik.se:s läsare vet är clowner och spindlar eller clowner och spindlar tillsammans. De som lider av denna specifika fobi ska inte bildgoogla" spider clown" då man hittar resultat betydligt värre än ovanstående "Clown crab spider" som finns på riktigt.

Nåja. De som får hem ett ex av "Det" i brevlådan blev:

Michael Frank, Sköndal
David Larsson, Karlskoga
Victoria Hoffman, Lund

Vi säger grattis!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av game of thrones och dunkirk
Postad: 2017-12-20 16:48:40Årets två sista tävlingar har gått i mål och vinnarna är dragna. "Game of Thrones - Säsong 7" och "Dunkirk" på blu-ray låg i vinstpotten.

Vem är din favoritkaraktär i Game of Thrones? undrade vi först och med ganska god marginal vann Arya Stark den tävlingen före Tyrion Lannister och Jon Snow. En lite otippad vinnare, men givetvis mycket kul.

De två som kan grotta ned sig i boxen blev:

Louise Tibblin, Göteborg
Stefan Skoglund, Lund

Sedan undrade vi Vilken av Christopher Nolans tio filmer är din favorit? och alla utom debuten "Following" fick röster, men när dessa räknades samman blev det en förkrossande seger för "The Dark Knight" med Heath Ledgers insats som Jokern som grädde på moset. Inte lika otippat, men lika kul.

Här blev vinnarna:

Boa Berg, Örebro
Johan Tengström, Vänersborg
Arne Lundgren, Leksand

Grattis! Vinsterna kommer i lådan så fort det går!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av bilar 3
Postad: 2017-12-11 09:04:03Får DVDKritik.se:s läsare bestämma borde Disney/Pixar göra cykel- eller tågkaraktärer härnäst. Det var i alla fall de vanligaste svaren i tävlingen där blu-ray-ex av "Bilar 3" stod på spel.

Ett annat spännande svar var drönare och det lite mer svenska alternativet med snöskoter. Även det kittlande svar, så vi får hålla tummarna för att någon med makt läser detta.

De som kan se fram emot filmen i brevlådan blev:

Johan Nygren, Stockholm
Ewa Edwall, Njurunda
Jenny Sjöberg, Tibro

Grattis!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av the hitmans's bodyguard-biljetter
Postad: 2017-08-24 10:10:24

Vilken Hollywoodkändis skulle du vilja ha som livvakt? Det var frågan vi ställde när tre dubbelbiljetter till bioaktuella "The Hitman's Bodyguard" låg i prissäcken.

Det kom i vanlig ordning spridda svar där vissa var både finurliga och intressant, men de flesta ville förstås ha ren muskelstyrka bredvid sig och i kampen mellan Dwayne "The Rock" Johnson och Arnold Schwarzenegger var det den förstnämnda som fick flest röster.Grattis till The Rock, och grattis till de tre som vann biljetter, nämligen:

• Micke Calvo, Stockholm
• Åsa Holmkvist, Piteå
• Sebastian Thylin, Linköping


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
<< April 2018 >>
Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Sök i bloggen:
NIO TIPS FRÅN APRIL
12 SENASTE
MUSIKUTGÅVORNA