Senaste blogginläggen

vinnare av bilar 3
Postad: 2017-12-11 09:04:03Får DVDKritik.se:s läsare bestämma borde Disney/Pixar göra cykel- eller tågkaraktärer härnäst. Det var i alla fall de vanligaste svaren i tävlingen där blu-ray-ex av "Bilar 3" stod på spel.

Ett annat spännande svar var drönare och det lite mer svenska alternativet med snöskoter. Även det kittlande svar, så vi får hålla tummarna för att någon med makt läser detta.

De som kan se fram emot filmen i brevlådan blev:

Johan Nygren, Stockholm
Ewa Edwall, Njurunda
Jenny Sjöberg, Tibro

Grattis!


Läs DVDKritik.ses blogg dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
beck is back
Postad: 2017-12-08 14:13:46

Nu kommer det ytterligare fyra "Beck" filmer. Den första heter "Ditt eget blod" och får premiär på nyårsdagen. De övriga tre är:

1 januari ”Ditt eget blod”
3 februari ”Den tunna isen
3 mars ”Utan uppsåt”
7 april”Djävulens advokat”

Här är trailern för "Ditt eget blod".Här hittar ni recensioner av de tidigare filmerna.


Läs Hans-Åke Liljas blogg hans-Åke lilja

det våras för superhjältegängen
Postad: 2017-12-01 10:03:59Just nu våras det för superhjältegängen. På bio rullar DC:s "Justice League" där vi äntligen får se deras hjälteensemble tillsammans för första gången. I alla fall sex av alla som finns att tillgå. Jag har sett filmen och recensionen får ni vänta på tills filmen kommer för hemmamarknaden, men man kan säga så mycket att DC ligger långt efter Marvel men "Justice League" är absolut ett steg åt rätt håll.Avsevärt fler hjältar samlades i årets fyrdubbla (!) crossover för serierna i "Arrowverse" som sändes den här veckan. Med tanke på att serierna är spinoffs på varandra har det funnits crossovers tidigare med ett första mer ambitiöst samarbete förra året i tre avsnitt långa "Invasion!". Den här gången slog de på stort och kallade händelsen för "Crises on Earth-X" och betade av fyra avsnitt på två dagar.

Om man som jag är ett fan av dessa fyra serier så är det en fröjd att se hur karaktärer samspelar och hur allting vävs ihop kors och tvärs på ett smakfullt sätt. Visserligen är det lite tv-anpassat men ensemblekänslan finns där och fungerar, år efter år.Slutligen då så släpptes trailern till "Avengers: Infinity War" i veckan och nu snackar vi högsta klass i just den här subgenren av superhjälteaction. Tio år och 18 filmer har byggt upp till denna semifinal inför den än så länge obetitlade fjärde Avengers-filmen 2019 då hela det här universumet kommer att få ett slut, och en nystart.

Fräckt är bara förnamnet.


Läs Anders Jakobsons blogg anders jakobsonNIO TIPS FRÅN NOVEMBER
12 SENASTE
ANIMERADE FILMERNA