DVDKritik.ses blogg

vinnare av the dark tower
Postad: 2018-02-13 10:01:14

Tävlingsfrågan "Vilken är din favoritfantasyserie?" verkar ha varit lite luddig då de kom alla möjliga tänkbara svar som inte riktigt var helt korrekt tänkt, men när alla alternativ räknats samman blev det en solklar dominans för George R.R. Martins boksvit "A Song of Fire and Ice", eller "Game of Thrones" som den numera är universellt känd som via tv-serien.Inga konstigheter där. I tävlingspotten fanns "The Dark Tower" (som också var ett populärt svar) och de som kan sjunka in i DVD:n inom kort blev:

Jimmy Bernhardsson, Kalmar
Åsa Holmkvist, Piteå
Patrik Svenberg, Vänersborg

Grattis till vinsterna!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av det på blu-ray
Postad: 2018-01-29 09:14:10Det läskigaste DVDKritik.se:s läsare vet är clowner och spindlar eller clowner och spindlar tillsammans. De som lider av denna specifika fobi ska inte bildgoogla" spider clown" då man hittar resultat betydligt värre än ovanstående "Clown crab spider" som finns på riktigt.

Nåja. De som får hem ett ex av "Det" i brevlådan blev:

Michael Frank, Sköndal
David Larsson, Karlskoga
Victoria Hoffman, Lund

Vi säger grattis!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av game of thrones och dunkirk
Postad: 2017-12-20 16:48:40Årets två sista tävlingar har gått i mål och vinnarna är dragna. "Game of Thrones - Säsong 7" och "Dunkirk" på blu-ray låg i vinstpotten.

Vem är din favoritkaraktär i Game of Thrones? undrade vi först och med ganska god marginal vann Arya Stark den tävlingen före Tyrion Lannister och Jon Snow. En lite otippad vinnare, men givetvis mycket kul.

De två som kan grotta ned sig i boxen blev:

Louise Tibblin, Göteborg
Stefan Skoglund, Lund

Sedan undrade vi Vilken av Christopher Nolans tio filmer är din favorit? och alla utom debuten "Following" fick röster, men när dessa räknades samman blev det en förkrossande seger för "The Dark Knight" med Heath Ledgers insats som Jokern som grädde på moset. Inte lika otippat, men lika kul.

Här blev vinnarna:

Boa Berg, Örebro
Johan Tengström, Vänersborg
Arne Lundgren, Leksand

Grattis! Vinsterna kommer i lådan så fort det går!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av bilar 3
Postad: 2017-12-11 09:04:03Får DVDKritik.se:s läsare bestämma borde Disney/Pixar göra cykel- eller tågkaraktärer härnäst. Det var i alla fall de vanligaste svaren i tävlingen där blu-ray-ex av "Bilar 3" stod på spel.

Ett annat spännande svar var drönare och det lite mer svenska alternativet med snöskoter. Även det kittlande svar, så vi får hålla tummarna för att någon med makt läser detta.

De som kan se fram emot filmen i brevlådan blev:

Johan Nygren, Stockholm
Ewa Edwall, Njurunda
Jenny Sjöberg, Tibro

Grattis!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av the hitmans's bodyguard-biljetter
Postad: 2017-08-24 10:10:24

Vilken Hollywoodkändis skulle du vilja ha som livvakt? Det var frågan vi ställde när tre dubbelbiljetter till bioaktuella "The Hitman's Bodyguard" låg i prissäcken.

Det kom i vanlig ordning spridda svar där vissa var både finurliga och intressant, men de flesta ville förstås ha ren muskelstyrka bredvid sig och i kampen mellan Dwayne "The Rock" Johnson och Arnold Schwarzenegger var det den förstnämnda som fick flest röster.Grattis till The Rock, och grattis till de tre som vann biljetter, nämligen:

• Micke Calvo, Stockholm
• Åsa Holmkvist, Piteå
• Sebastian Thylin, Linköping


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av la la land in concert-biljetter
Postad: 2017-06-14 16:50:43

Biljetter till höstens uppsättningar av "La La Land In Concert" i Globen och Scandinavium låg i vinstsäcken när vi bad om att få veta vilken som var DVDKritik.se:s läsares favoritmusikal. Det var spridda skurar bland svaren, och alla gamla och nya klassiker ("Hair", "Grease", "Chess", "Kristina från Duvemåla" med flera) fick röster, men när alla räknats samman hamnade flest röster på "Phantom of the Opera".De som får pallra sig i väg två Sveriges två största städer och se "La La Land In Concert" i höst blev:

Susann Björnström, Luleå (Stockholm)
Ulla-Kikki Hellkvist, Hammarö (Stockholm)
Kristina Gustafsson, Partille (Göteborg)

Vi säger grattis och hoppas att upplevelsen blir något alldeles extra!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av hundraettåringen
Postad: 2017-05-15 09:59:47

I tävlingen där exemplar av "Hundraettåringen som smet från notan och försvann" låg i vinstpotten gällde det att hitta på en lämplig titel till nästa film, om det nu blir något. Många tyckte att Hundratvååringen skulle ge sig in i politiken, men de tre vinnarna hade andra idéer:

Hundratvååringen som återvände från de döda och försvann
(Åsa Skyttberg, Domsjö)

Hundratvååringen som reste tillbaka till framtiden och försvann
(Paola Allegrini, Kumla)

Hundratvååringen som tog ner skylten och försvann
(Mats Lagerberg, Upplands Väsby)

Vi säger grattis och vinsten kommer i brevlådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av doctor strange
Postad: 2017-03-27 10:19:43Det finns många doktorer på film och tv, det stod ganska klart när tävlingssvaren började ramla in. För att vinna "Doctor Strange"på blu-ray bad vi att få in läsarnas favoriter bland alla doktorer. Och det fick vi. Flest röster hamnade på "Dr Who", vilket inte var så konstigt eftersom det finns 13 olika "The Doctor" att välja bland. Många svar hamnade även på så vitt skilda karaktärer som Dr Snuggles, Dr Strangelove och (Dr) House. Kul!

De som får vinsten i brevlådan blev:

Magnus Andersson, Karlskrona
Rasmus Tirzitis, Trångsund
Moa Theander, Sundsvall


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av hitta doris
Postad: 2016-12-12 20:10:12

I samband med att vi tävlade ut tre ex av "Hitta Doris" på blu-ray utförde vi en inte helt vetenskaplig undersökning om vilken film av Pixars 17 långfilmer som är deras bästa. Det var nämligen den frågan man skulle svara för att vara med och tävla.

När alla röster hade räknats - ett par uteslöts då icke-Pixarfilmer fick röster - blev det en ganska förkrossande vinst för "Hitta Nemo", följd av "Toy Story" och "Bilar".De som får komplettera samlingen med "Hitta Doris" blev:

Krister Kauppi, Göteborg
Anna Poebe, Västerås
Billy Kindberg, Ekshärad

Grattis - vinsten kommer i brevlådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av biljetter till hacksaw ridge
Postad: 2016-11-07 09:14:11I fredags hade Mel Gibsons "Hacksaw Ridge" svensk biopremiär och i en tävling där tre dubbelbiljetter stod på spel undrade vi: Vilket är det mest gripande krigsdrama du sett?

Det var spridda skurar bland svaren då många hade olika definitioner på vad som är ett krigsdrama eller inte, men flest röster fick Steven Spielbergs femfaldigt Oscarsvinnande "Rädda menige Ryan" som definitivt gav en plågsamt realistisk bild av kriget från framför allt soldaternas sida.

De tre vinnarna som får se "Hacksaw Ridge" blev:

Joakim Ström, Hägersten
Zenny Wettersten, Karlstad
Jimmy Bernhardsson, Kalmar


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
<< Februari 2018 >>
Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        
Sök i bloggen:

NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
THRILLERNA