DVDKritik.ses blogg

vinnare av bilar 3
Postad: 2017-12-11 09:04:03Får DVDKritik.se:s läsare bestämma borde Disney/Pixar göra cykel- eller tågkaraktärer härnäst. Det var i alla fall de vanligaste svaren i tävlingen där blu-ray-ex av "Bilar 3" stod på spel.

Ett annat spännande svar var drönare och det lite mer svenska alternativet med snöskoter. Även det kittlande svar, så vi får hålla tummarna för att någon med makt läser detta.

De som kan se fram emot filmen i brevlådan blev:

Johan Nygren, Stockholm
Ewa Edwall, Njurunda
Jenny Sjöberg, Tibro

Grattis!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av the hitmans's bodyguard-biljetter
Postad: 2017-08-24 10:10:24

Vilken Hollywoodkändis skulle du vilja ha som livvakt? Det var frågan vi ställde när tre dubbelbiljetter till bioaktuella "The Hitman's Bodyguard" låg i prissäcken.

Det kom i vanlig ordning spridda svar där vissa var både finurliga och intressant, men de flesta ville förstås ha ren muskelstyrka bredvid sig och i kampen mellan Dwayne "The Rock" Johnson och Arnold Schwarzenegger var det den förstnämnda som fick flest röster.Grattis till The Rock, och grattis till de tre som vann biljetter, nämligen:

• Micke Calvo, Stockholm
• Åsa Holmkvist, Piteå
• Sebastian Thylin, Linköping


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av la la land in concert-biljetter
Postad: 2017-06-14 16:50:43

Biljetter till höstens uppsättningar av "La La Land In Concert" i Globen och Scandinavium låg i vinstsäcken när vi bad om att få veta vilken som var DVDKritik.se:s läsares favoritmusikal. Det var spridda skurar bland svaren, och alla gamla och nya klassiker ("Hair", "Grease", "Chess", "Kristina från Duvemåla" med flera) fick röster, men när alla räknats samman hamnade flest röster på "Phantom of the Opera".De som får pallra sig i väg två Sveriges två största städer och se "La La Land In Concert" i höst blev:

Susann Björnström, Luleå (Stockholm)
Ulla-Kikki Hellkvist, Hammarö (Stockholm)
Kristina Gustafsson, Partille (Göteborg)

Vi säger grattis och hoppas att upplevelsen blir något alldeles extra!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av hundraettåringen
Postad: 2017-05-15 09:59:47

I tävlingen där exemplar av "Hundraettåringen som smet från notan och försvann" låg i vinstpotten gällde det att hitta på en lämplig titel till nästa film, om det nu blir något. Många tyckte att Hundratvååringen skulle ge sig in i politiken, men de tre vinnarna hade andra idéer:

Hundratvååringen som återvände från de döda och försvann
(Åsa Skyttberg, Domsjö)

Hundratvååringen som reste tillbaka till framtiden och försvann
(Paola Allegrini, Kumla)

Hundratvååringen som tog ner skylten och försvann
(Mats Lagerberg, Upplands Väsby)

Vi säger grattis och vinsten kommer i brevlådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av doctor strange
Postad: 2017-03-27 10:19:43Det finns många doktorer på film och tv, det stod ganska klart när tävlingssvaren började ramla in. För att vinna "Doctor Strange"på blu-ray bad vi att få in läsarnas favoriter bland alla doktorer. Och det fick vi. Flest röster hamnade på "Dr Who", vilket inte var så konstigt eftersom det finns 13 olika "The Doctor" att välja bland. Många svar hamnade även på så vitt skilda karaktärer som Dr Snuggles, Dr Strangelove och (Dr) House. Kul!

De som får vinsten i brevlådan blev:

Magnus Andersson, Karlskrona
Rasmus Tirzitis, Trångsund
Moa Theander, Sundsvall


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av hitta doris
Postad: 2016-12-12 20:10:12

I samband med att vi tävlade ut tre ex av "Hitta Doris" på blu-ray utförde vi en inte helt vetenskaplig undersökning om vilken film av Pixars 17 långfilmer som är deras bästa. Det var nämligen den frågan man skulle svara för att vara med och tävla.

När alla röster hade räknats - ett par uteslöts då icke-Pixarfilmer fick röster - blev det en ganska förkrossande vinst för "Hitta Nemo", följd av "Toy Story" och "Bilar".De som får komplettera samlingen med "Hitta Doris" blev:

Krister Kauppi, Göteborg
Anna Poebe, Västerås
Billy Kindberg, Ekshärad

Grattis - vinsten kommer i brevlådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av biljetter till hacksaw ridge
Postad: 2016-11-07 09:14:11I fredags hade Mel Gibsons "Hacksaw Ridge" svensk biopremiär och i en tävling där tre dubbelbiljetter stod på spel undrade vi: Vilket är det mest gripande krigsdrama du sett?

Det var spridda skurar bland svaren då många hade olika definitioner på vad som är ett krigsdrama eller inte, men flest röster fick Steven Spielbergs femfaldigt Oscarsvinnande "Rädda menige Ryan" som definitivt gav en plågsamt realistisk bild av kriget från framför allt soldaternas sida.

De tre vinnarna som får se "Hacksaw Ridge" blev:

Joakim Ström, Hägersten
Zenny Wettersten, Karlstad
Jimmy Bernhardsson, Kalmar


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av captain america: civil war
Postad: 2016-10-05 09:08:56

Marvel gräver djupt bland alla sina hjältar till sitt filmiska universum, men än finns det det figurer som inte synts tillsammans med The Avengers än. När vi hade tre "Captain America: Civil War"-blu-ray:er i vinstpotten ville vi veta Vilken annan Marvel-figur vill du se tillsammans med The Avengers härnäst?

Även om del valde befintliga karaktärer ur andra franchiser, så som Deadpool och Wolverine, var det oerhört många som valde en annan grön jätte, nämligen She-Hulk (eller Miss Hulk som hon hette i Sverige).Och varför inte? Fast en av de tävlande behöver läsa på lite då motiveringen "för att ge Hulken något att tänka på" blir aningens creepy i och med att karaktärerna är kusiner...

De som får hem en actionpackad blu-ray i brevlådan är:

Fredrik Nyström, Trelleborg
Märta Holm, Stockholm
Johan Pettersson, Västerås


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av 11.22.63
Postad: 2016-09-12 16:10:13

Vilken historisk händelse skulle du vilja färdas tillbaka till? undrade vi och klargjorde att svaret inte nödvändigtvis behövde innehålla en insats om att stoppa ett mord eller liknande utan det kunde bara vara för att se något med egna ögon.

Oväntat många vill åka tillbaka och hänga med Leonardo DaVinci eller förhindra mordet på Olof Palme på Sveavägen. Vissa vill se hur pyramiderna byggdes eller vara med under olika sporthändelser. Andra vill se The Beatles innan de slog igenom eller se sin egen födsel, vilket kanske tänjer en smula på begreppet "historisk händelse"…

De fem som kammade hem en härlig dubbel-blu-ray av "11.22.63" där en man reser tillbaka till 60-talet för att förhindra mordet på John F. Kennedy blev:

Lotta Larsdotter, Hisings Backa

Max Edwall, Njurunda

Britt-Marie Andersson, Ramlösa

Thomas Olsson, Östersund
David Fredriksson, Stockholm

Stort grattis till alla - vinsten kommer i lådan inom kort!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
vinnare av biljetter till free state of jones
Postad: 2016-08-10 22:35:55

"Vilken är Matthew McConaugheys bästa roll hittills?" var frågan vi ställde i tävlingen där tre dubbelbiljetter till "Free State of Jones" stod på spel, och som väntat blev det spridda skurar bland svaren. Det var dock några roller som fick mer svar än andra - "Mud", "Interstellar", "True Detective - Säsong 1", "Killer Joe" och "Hur man blir av med en kille på tio dagar" till exempel, men ingen roll fick mer röster än denna:Matthew McConaughey som Ron Woodroof i "Dallas Buyers Club". En Oscarsbelönad insats, och nu även bäst i DVDKritik.se:s informella omröstning.

De som får hem biljetter i brevlådan blev:

Corina Leth, Värnamo
Anna Östlund, Bromma
Helena Bertilsson, Odensbacken

Grattis och hurra till er!


dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
<< December 2017 >>
Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sök i bloggen:

NIO TIPS FRÅN NOVEMBER
12 SENASTE
KRIGSFILMERNA