Hans-Åke Liljas blogg - juli, 2017

Fel i bloggen!

Det finns inga inlägg i den angivna månaden. Använd kalendern till höger för att navigera vidare bakåt eller framåt.

Senaste blogginläggen

vinnare av the shape of water och three billboards...
Postad: 2018-07-18 09:16:31"Pan’s Labyrinth" är DVDKritik.se:s stora favorit bland Guillermo del Toros filmer. Det tyckte de flesta och de som får "The Shape of Water" i brevlådan blev:

Berit Bengtsson, Ystad
Johan Pettersson, VästeråsSen bedömde samma "jury" att Frances McDormands bästa roll är den som den gravida polisen Marge Gunderson i "Fargo". Och de som får bänka sig med Frances of "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" blev:

Oskar Pålsson, Örebro
Karin Löfman, Hjärup

Stort grattis till er alla!

Tävlingsexen av "Game Night" har blivit försenade så de vinnarna kommer att dras lite senare!


Läs DVDKritik.ses blogg dvdkritik.se

Inlägget går inte att kommentera
 
jag får börja med att be om ursäkt
Postad: 2018-06-28 11:20:33

Jag får börja med att be om ursäkt. Detta är nämligen min första bloggpost för 2018. Sex månader in på året. Ingen vidare närvaro om ni frågar mig. Men så blir det ibland om nu är jag här och tänkte ta upp lite saker som jag ser fram emot.

Sista säsongen av "House of Cards" kommer snart till Netflix och jag törs nästan slå vad om att Kevin Spacys karaktär mördats (nu när han sparkats från serien) och frun tar nu över. Hur som helst är det skönt att man ser till att serien får ett avslut.John Ajvide Lindqvists “Gränsen” har blivit film och vi har fått se några trailers. Ser verkligen lovande ut.Jag väntar även på att säsong 2 av "The Good Place" ska komma till Netflix. Ser ut att dröja men på plussidan så är det redan klart med en tredje säsong.På tal om Netflix så kommer äntligen säsong 2 av "Ozark" den 31 augusti.Med andra ord finns det lite att se fram emot och förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills mitt nästa blogginlägg. Vi hörs snart igen.


Läs Hans-Åke Liljas blogg hans-Åke lilja

jag vann!
Postad: 2018-06-07 14:09:14

Tidigt i år såg jag trailern till "Den blomstertid nu kommer" på bio och blev förbluffade över att a) en svensk katastroffilm var på gång och b) att jag helt hade missat det.

Jag bloggade lite om det då.

Sedan dess har jag haft lite koll på produktionsbolaget Crazy Pictures och såg i måndags att de lanserade en tävling där man skulle filma sig själv när "Hesa Fredrik" testkördes. Mest kreativ video vann två biobiljetter.

Och den vinsten kammade jag hem! Frun föreslog att gitarren kunde stämmas till tonen och så blev det det här (höj volymen!):

Nu ska det vinnas biobiljetter! #denblomstertid @crazypictures

Ett inlägg delat av Anders Jakobson (@andersjakobson)Och om ett par veckor är det vi som går och tittar på filmen. Så kan det gå!


Läs Anders Jakobsons blogg anders jakobson

<< Juli 2018 >>
Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Sök i bloggen:
SENASTE 10 RECENSIONERNA AV HANS-ÅKE LILJA:
NIO TIPS FRÅN JUNI
12 SENASTE
ANIMERADE FILMERNA