Anders Jakobsons blogg

superhjältefilmnytt (15)
Postad: 2014-06-11 10:03:18

En massa Marvel-nyheter denna gång. Först ut är att en ny regissör hittats till "Ant-Man" efter Edgar Wrights oväntade avhopp. Efter en hel del rykten, spekulationer och halvnyheter blev det i förra veckan bekräftat att Peyton Reed ("The Break-up", "Yes Man") blir ny regissör och kommer att jobba med ett manus som fått "input" av Adam McKay (typ ALLA Will Ferrell-filmer...). Renodlade komedimänniskor tar över filmen, och det känns nu som väldigt lite av Wrights vision kommer att vara kvar i slutresultatet.

Jag känner mig väldigt splittrad inför "Ant-Mans" utveckling.

I övrigt har väldigt mycket surr på nätet handlat om "Doctor Strange" - ännu en del i Marvel Cinamatic Universe som än så länge inte fått releasedatum eller plats i Phase 3. Men den har fått en regissör i Scott Derrickson ("The Day the Earth Stood Still", "Sinister") och nu florerar rykten om vem som ska göra huvudrollen. Joseph Gordon-Levitt och Johnny Depp har figurerat i rykten tidigare, och nu nämns namn som Jared Leto, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy. Idel stora namn, så vi får se om det blir någon av dessa eller någon annan.

En skådespelare som fått en roll är klassaktören Vincent D’Onofrio ("Full Metal Jacket", "JFK", "Escape Plan") som ska spela superskurken Kingpin i Netflix-serien "Daredevil", en roll som även kommer att figurera i de andra Netflix-serierna Marvel producerar. Rollen som Daredevil/Matt Murdock görs av Charlie Cox ("Stardust", "Boardwalk Empire").

Slutligen en, vad ska man säga... tråkig nyhet: På den kommande DVD/blu-ray-utgåvan av andra "Captain America"-filmen kommer det inte att finnas med någon "Marvel One Shot"-kortfilm. Trist, för de som har funnits tidigare har ju varit bra och indirekt fött två tv-serier - "Agents of S.H.I.E.L.D." och kommande "Agent Carter".


anders jakobson

<< Juni 2014 >>
Må Ti On To Fr Lö Sö
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Sök i bloggen:
SENASTE 10 RECENSIONERNA AV ANDERS JAKOBSON:
RECENSERAT DENNA DAG (25/4):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÃ…N FEBRUARI/MARS
12 SENASTE
DOKUMENTÄRERNA