En film för hormonstinna tonåringar

FILMEN

"Popcorn" är en smålarvig komedi som handlar om Danny som är så kär i Suki att han tar anställning på biografen där hon jobbar. När han kommer dit första dagen får han dock reda på att hans första dag är Sukis sista. Han har nu en dag på sig att vinna hennes hjärta eller förlora henne för alltid.

"Popcorn" är gjord av Darren Fisher och utan att veta ett dugg om honom gissar jag att han är en rätt ung regissör med en tonårings snuskiga fantasi. Jag vet som sagt inte ett dugg om Darren men efter att ha sett "Popcorn" som mest verkar vara gjort för att få säga snuskiga ord och visa lättklädda tjejer är det min gissning.

Darren har använt alla de karaktärer vi är vana att se i den här typen av filmer. Vi har huvudrollen, den töntiga, unga kära killen. Vi har bombnedslaget han fallit för. Vi har den dumma blondinen, vi har den elaka chefen, vi har den töntiga tjejen och vi har den smarta polaren som ska hjälpa vår hjälte att få sin kärlek.

Polaren i den här filmen är Zak som är filmnörd och helt övertygad om att Danny kan få Suki om han bara gör som i filmens värld. Naturligtvis går det inte alltid som han tänkt sig.

Efter att ha sett "Popcorn" kan jag bara konstatera att den är lika fjantig som den låter. Visst det fanns vissa saker som jag orkade le åt men de var få och kom inte speciellt tätt.

"Popcorn" är framför allt gjord för en tonårspublik och då framförallt hormonstinna grabbar i 14-15-årsåldern.


EXTRAMATERIALET

Filmen saknar extramaterial.


TRE SAKER

1. För att illustrera nivån på filmen kan jag nämna att det på den officiella hemsidan finns ett spel där man ska få ner minst tre av fem popcorn i Sukis urringning. Lyckas man får man se ett klipp från filmen där två nakna tjejer hånglar.

2. På det svenska omslaget har man slängt in några toplesstjejer också (som jag faktiskt inte känner igen från filmen) för att riktigt illustrera vad man får om man ser den här filmen. Tyvärr för er som vill se bröst syns det inte speciellt många i filmen…

3. Något som faktiskt är lite kul med filmen är att den inte slutar som man tror att den ska sluta. Sådant är alltid uppskattat…


HANS-ÅKE LILJA (2007-07-26)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2007
Bolag: Pan Vision
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Widescreen
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (12/8):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JUNI/JULI
12 SENASTE
ACTIONKOMEDIERNA