Jätten firar jul med maktgalen tomtemor

FILMEN

För knappt ett år sedan recenserade jag "The Big Show Show". En serie med wrestlern Paul Wight som inom just wrestlingvärlden gjort sig ett namn som The Big Show. Serien såg jag mest för att jag var nyfiken på om han kunde agera och jo, han var helt okej. Så nu lagom till helgerna kom vad jag trodde var nästa säsong men efter att ha sett ett avsnitt så visade det sig att det var en julspecial på knappa halvtimmen. Borde jag kanske förstått men jag var inte uppmärksam.

Hur som helst. Denna special går i samma känsla som serien med den skillnaden att det nu är jul och Big Show är intresserad att dels sätta upp mest ljus för att vinna grannskapets julljustävling och dels av att spela tomten för barnen. Nu går det dock inte bättre än att han, när han sätter upp ljusen, ramlar ner och bryter benet och hans fru får ta över rollen som tomte, eller rättare sagt tomtemor och det går naturligtvis inte helt bra.

Gillar man serien kommer man gilla även detta avsnitt. Lite för mycket feelgood för min smak men det är jul och det är en amerikansk serie så det var ganska väntat. Det duger som något att göra medan man väntar på något bättre men mer upphetsande än så blir det tyvärr inte.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Allison Munn som spelar Big Shows fru är rätt kul.

2. Att tre systrar går så bra ihop som dessa gör känns som det mest falska med hela serien.

3. Kanske betyder julspecialen att det kommer en säsong till och gör det det ska jag nog ändå se den. Lite lagom kul är det nog ändå.


HANS-ÅKE LILJA (2021-01-12)
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi, TV-serie
Format: Streamat
Utkomstår: 2020
Bolag: Netflix
Tema: Netflixoriginal
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk widescreen 1.78:1
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (12/8):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JUNI/JULI
12 SENASTE
UNDERHÅLLNINGSUTGÅVORNA