Tillbaka till Cassies fantasivärld

FILMEN

Säsong två av "The Flight Attendant" skulle egentligen kommit redan förra året men som så mycket annat har den försenats av pandemin som härjat. Nu är den dock här och den levererar. Vi ser åter igen Kaley Cuoco som flygvärdinnan Cassie. Nu jobbar hon dessutom undercover för CIA genom att fotografera utvalda personer på de ställen hon mellanlandar i. Den här gången tar hon det dock lite för långt och hamnar i en situation där någon mördar folk och dessutom försöker få det att se ut som om det är Cassie som utfört morden.

Cassie har nu slutat dricka och träffat en man. Allt ser bra ut tills hon inser att någon försöker sätta dit henne. Hon gör sitt bästa för att lösa problemet och hon har som tidigare sin vän Ani och dennes pojkvän till hjälp. Dessutom flyr hon som även denna gång in i en fantasivärld. Den här gången finns det dock ingen död man där som i säsong ett utan nu träffar hon varianter av sig själv. Den festande Cassie, tonåringen Cassie och så vidare.

Cuoco gör rollen som Cassie riktigt bra när hon balanserar på gränsen mellan att ha koll på allt och trilla dit i drickandet igen. Hon känns trovärdig och jag gillar det. Man knyter även ihop det som man påbörjade i säsong ett med Cassies kollega Megan. Faktum är att det känns som om man avslutar säsongen i sista avsnittet. Inte så att man inte skulle kunna göra en tredje säsong men gör man det inte så är jag nöjd med det slut vi får här.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Som Cassies mamma ser vi Sharon Stone och hon är riktigt bra. Favoritrepliken är "Cassie. Älskling. Jag älskar dig. Det gör jag. Men jag gillar dig inte alls".

2. Det är bra gjort när Cassie pratar med flera versioner av sig själv.

3. Jag gissade nästan rätt på vem som var den skyldige.


HANS-ÅKE LILJA (2022-06-09)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin drama
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Drama, TV-serie
Format: Streamat
Utkomstår: 2022
Bolag: HBO
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk widescreen 2.00:1
RECENSERAT DENNA DAG (23/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
ANIMERADE FILMERNA