Anders Jakobsons blogg

the defenders är det nya the avengers
Postad: 2013-11-07 20:29:07

Det är roligt när Marvel är aktuella på filmduken, för huvudproducenten Kevin Feige pressas hårt i intervjuer. Alla vill att han ska avslöja något om framtiden, men han är duktig på att prata i gåtor och sparar de stora presentationerna till Comic-Con, och det är ju en tid kvar till nästa sådan.

Däremot har det i dag avslöjats om att Marvel Television gör en storsatsning tillsammans med Netflix och kommer att bygga upp en egen liten "The Avengers"-liknande värld genom fyra separata serier som ska ebba ut i "The Defenders".Nu börjar det bli lite obskyrt för mig, men de fyra separata serierna (om tretton avsnitt var) kommer att baseras på "Daredevil", "Iron Fist", "Jessica Jones" och "Luke Cage". "Daredevil" är en serie jag läst mycket och verkligen gillar (dock drar jag mig från att se om filmen, men det måste jag nog göra snart i alla fall...), men de andra är nästan helt okända för mig. Jag känner igen "Iron Fist" men de sista två är helt okända.

Gruppen "The Defenders" känner jag faktiskt inte heller till och rent allmänt sett känns inte denna satsning så värst spännande för mig. Det är "Daredevil" då som jag verkligen ser fram emot. Dock: Jag känner mig ändå lätt uppspelt över en sådan här rejäl och samtidigt obskyr satsning, och att göra detta på Netflix är nog helt rätt väg att gå.

Det är förstås inte gjort i en handvändning och de fyra serierna och den miniserie som "The Defenders" ska bli kommer att sträcka ut sig över flera år och det lär väl dessutom ta ett eller två år innan de kommer igång, så "The Defenders" är kanske sju år borta just nu. Men den som väntar på något gott...


anders jakobson

<< November 2013 >>
Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Sök i bloggen:
SENASTE 10 RECENSIONERNA AV ANDERS JAKOBSON:
NIO TIPS FRÅN MAJ
12 SENASTE
KOMEDIERNA