Något för de lite mindre

FILMEN

"Var inte rädd Långa farbrorn" riktar sig definitivt till en lite yngre publik än mig, men jag har ändå sett den och den är definitivt inte så dålig som man vid första anblicken skulle kunna tro. Man har uppdaterat både lilla Anna och Långa farbrorn och nu mera skorrar lilla Anna på bokstaven R på ett sätt som jag inte minns att jag hört tidigare.

Dock är filmens omslag och titel något missvisande för även om vi får en kort film med lilla Anna och Långa farbrorn är det mest Spöket Laban vi bjuds på. Lilla Anna och Långa farbrorn tittar nämligen mest hela tiden på filmer med just Spöket Laban och hans vänner och familj. Dessa är dock lite småkul så det gör inte så mycket. Vill man däremot verkligen se äventyr med Anna och farbrorn ska man nog se till att ta en annan film än denna.

Filmen är som den här recensionen rätt kort. 42 minuter klockar den in på och det är i kortaste laget. Lite mer förväntar man sig nog när man köper den. Men nu är den vad den är och är man beredd på det kan den ge både stora och små lite underhållning.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Jag blev nästan lite sugen på att se mer av lilla Anna och Långa farbrorn. Jag minns dem från när jag var liten men jag minns inte så mycket av vad de faktiskt gjorde i filmerna.

2. Hon som gör rösten åt lilla Anna känns helt fel.

3. Inte heller Långa farbrorn låter som jag minns honom men hans röst passar i alla fall.


HANS-ÅKE LILJA (2011-08-19)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
TIPSA EN KOMPIS OM RECENSIONEN
Din mailadress:
Din kompis mailadress:
Spamskydd:
7x5 =

20 senaste recensionerna i kategorin barn o familj
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Barn o familj
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2011
Bolag: Nordisk film
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk Widescreen 1.85:1
Köp filmen hos:
Delning:
RECENSERAT DENNA DAG (4/10):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN AUGUSTI
12 SENASTE
ACTIONFILMERNA