Som väntat rent bedrövlig

FILMEN

Sexgalna killar, halvnakna tjejer och en massa kiss- och bajshumor det är vad man får om man ser filmen "Brudjägarna". Jag såg den och ångrade redan tio minuter in i filmen att jag ens gav mig på den. Men skam den som ger sig. Har man påbörjat en film bör man avsluta den så sagt och gjort, det gjorde jag.

Tyvärr blir den inte bättre. Skådespelarna är riktigt usla trots att Vanessa Angel och Lara Flynn Boyle finns med i rollistan. Manus är som om det vore skrivet av några hormonstinna tonåringar och resten är bara fjanterier. En riktig skräpfilm med andra ord.

Handlingen är följande. De tre vännerna Tyler, Dick och Tom sticker till Aspen för att jaga mogna kvinnor. De har alla en viss framgång men naturligtvis går det inte riktigt som de vill. Tyler, filmens huvudperson, blir kär i en tjej i hans egen ålder men hamnar på lite omvägar med hennes mamma, nästan naken. Allt går åt skogen men han lyckas i det sista förklara sig och de tu lever lyckliga resten av sina dagar.

Förutsägbart och tråkigt kryddat med kiss och bajs och några lättklädda damer. Nä, "Brudjägarna" gör man bäst i att hålla sig ifrån. Faktum är att nästan vilken annan film som helst är bättre.


EXTRAMATERIALET

En trailer är det enda vi bjuds på.


TRE SAKER

1. Lara Flynn Boyle känner säkert en del av er igen från "Twin Peaks".

2. Filmens originaltitel är "Cougar hunting" och cougar syftar till de äldre "pumorna" som killarna jagar.

3. Till och med Matt Prokop som spelar Tyler (och som man känner igen men inte kan placera) känns för stor för den här filmen.


HANS-ÅKE LILJA (2012-04-27)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
RECENSERAT DENNA DAG (22/2):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
ÄVENTYRSFILMERNA