Larvig film som kunde ha blivit kul

FILMEN

"Baby on board" handlar om Curtis och Angela. Han är advokaten som alla otrogna män vill anlita eftersom han är så bra på att få ur dem ur de äktenskapsförord de skrivit under. Hon ska just lansera en ny, egen, parfym som riktar sig till gravida. De är med andra ord mitt uppe i sina karriärer och barn står inte speciellt högt upp på deras lista även om de är lite sugna på att bli föräldrar. Naturligtvis blir Angela gravid, men för att göra det hela mer komplicerat tror hon att Curtis är otrogen mot henne efter att ha sett honom på en restaurang med en kvinnlig klient. Curtis å sin sida tror att det är Angela som är otrogen och börjar tvivla på att det är han som är far till barnet.

Ni känner säkert igen det hela men trots den minst sagt banala handlingen skulle det hela kunnat bli lite kul. Nu väljer man i stället att lägga till en kompis till Curtis, Danny, som är sexmissbrukare och bara tänker på en sak och Angela har en mage som gör att hon ofta måste släppa sig, och då gärna i obekväma situationer. Detta och mer i samma stil gör att filmen mest blir plågsam att ta sig igenom. Och det blir definitivt inte bättre av att man i slutet slänger en moralisk filt över alltsammans. Danny sansar sig och inser att frun är det bästa som finns och hon förlåter honom ögonblickligen.

Mycket sexanspelningar blir det. Allt ifrån att en man går och kring i ett omklädningsrum med en pung som hänger ner till knäna till att halvnakna tjejer dansar för Danny och Curtis. Tyvärr glömde man allt vad finess hette när man gjorde filmen och därför blir det bara skräp och "Baby on board" sammanfattas bäst som en rätt usel film även om vi ser både Jerry O'Connell, Heather Graham, John Corbett och Lara Flynn Boyle i rollerna. Faktum är att det snarare blir än mer pinsamt med så pass stora namn i den här soppan.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. Filmen spelades in redan 2009.

2. Lara Flynn Boyle som kunde ses i "Twin Peaks" har, bedömt av hur hon ser ut här, gjort en hel del plastikoperationer i sitt ansikte.

3. Har Jerry O'Connell gjort något bra sedan "Stand by me"?


HANS-ÅKE LILJA (2011-05-15)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
RECENSERAT DENNA DAG (26/2):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
SCI-FI-FILMERNA