En helt meningslös och finesslös film

FILMEN

Ytterligare en "Scary Movie" har sett dagens ljus. Denna har siffran 5 i titeln och jag har inte så stora förhoppningar när jag sätter på den om jag ska vara ärlig. Nu har jag visserligen inte sett alla fyra tidigare men jag känner igen typen av film och det är sällan de är bra.

Den är gången ligger tyngdpunkten på filmer som "Mama", "The Cabin in the Woods" och "Evil Dead" men även "Paranormal Activity" och "Black Swan" får vara med på ett hörn. Vi ser skådespelare som Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg (hur i hela friden han kunnat få en roll övergår mitt förstånd), Katt Williams, Heather Locklear och Mike Tyson.

Handlingen bygger alltså framförallt på "Mama". Här har dock barnen varit ensamma i just "Cabin in the Woods" och rätt vad det är tar pappan i familjen hem apan Cesar från "Apornas planet (R)evolution"

Skämten är grova och skådespeleriet en katastrof. Med de tidigare filmerna jag sett har jag skrattat någon enstaka gång, blivit uttråkad och mest förbannad för att det är så dåligt men den här gången orkar jag inte ens det. Jag sitter mest uppgiven hemma i soffan och undrar vad det är för skit jag ser. Varför man gjort filmen överhuvudtaget och vem den riktar sig till. Detta är en helt meningslös film.

All finess är borta och skämten blir bara larviga, för överdrivna eller helt drivna av snusk och inget av det gör mig glad. Inte ens irriterad som sagt. Jag sitter bara och väntar på att det ska ta slut och som tur än gör den det till slut.


EXTRAMATERIALET

Lite borttagna scener bjuds vi på. De är dock lite trista som filmen så…


TRE SAKER

1. Charlie Sheen och Lindsay Lohan spelar sig själva i filmens inledning och inte ens det klarar de speciellt bra.

2. Filmen tog 47 dagar att spela in.

3. Filmen visades inte i förväg för kritiker, undrar varför…


HANS-ÅKE LILJA (2013-10-23)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: Blu-ray
Region: B
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2013
Bolag: Noble Entertainment
Ljud: DTS-HD Master Audio 5.1
Bild: 1080p High Definition 1.78:1
Extramaterial:
Borttagna scener.
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
RECENSERAT DENNA DAG (22/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
ACTIONFILMERNA