Döda dem skiten tar slut

FILMEN

"Death to the Supermodels" låter kanske som en halvtaskig rysare? Tyvärr, det är något långt värre. "Death to the Supermodels" är, eller rättare sagt ska vara en komedi där världens fem snyggaste fotomodeller reser till en ö för att fotas för en tidning. På plats blir de sedan dödade en efter en på de mest underliga sätt.

Tyvärr är de fem olika karaktärerna riktigt larviga. En av modellerna är tyska och har mer hår under armarna än jag har på huvudet, en annan är anorektisk och äter bara varannan dag. En är en djupt troende kines som ångrar djupt att hon opererat sina bröst. Den fjärde agerar som en skyltdocka och står mest still hela tiden. Den femte får jag inget grepp om, hon är bara konstig.

Lägg till detta två larviga fotografer varav den ena är stum och den andra kan läsa den stummes tankar och en kvinnlig projektledare som inget hellre vill än att själv vara fotomodell.

Visst låter det larvigt? Tyvärr är det precis så larvigt som det låter och jag kommer hela tiden på mig själv med att sitta och hoppas att eländet ska ta slut. "Death to the Supermodels" gör verkligen ingen glad utan är mer en plåga att se.

Skådespelarna är medelmåttor som man känner igen men inte riktigt kan placera. Någon tror jag har haft en liten roll i en TV-serie eller liknande. Ingen av dem imponerar även om de jämfört med manuset är riktigt bra.


EXTRAMATERIALET

Filmen innehåller inget extramaterial.


TRE SAKER

1. Undra just varför endast fyra av de fem fotomodellerna finns med på omslaget.

2. Allt hår under Evas armhålor ska vara roligt men personligen mår jag mest illa av att se henne slicka sig själv under armarna.

3. En scen i filmen är baserad på Sharon Stones klassiska från "Basic Instinct" men inte ens då lyckas man vara rolig…


HANS-ÅKE LILJA (2008-03-05)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
RECENSERAT DENNA DAG (19/4):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN FEBRUARI/MARS
12 SENASTE
WESTERNFILMERNA