Nej, nej, nej

FILMEN

När jag satte på "TV: the Movie" med Jackass-gänget hade jag inte de minsta förväntningar på den. Jag har tidigare bara sett små korta inslag på MTV med Jackass och då tyckte jag de var mest löjliga.

Efter att ha sett filmen kan jag bara konstatera att den var sämre än jag förväntat mig. I en timme och tjugo minuter matas vi med en massa kiss- och bajsskämt, skämt om onani och andra sexskämt som definitivt är långt under bältet. Vi får se ett gäng topplessbrudar som inte är med av någon annan anledning än att visa brösten och vi får en massa meningslösa stunttrick som går ut på att åka skejtboard på diverse platser.

Det de försöker göra är dels små korta sketcher och samtidigt göra parodi på diverse kända TV-serier. De serier som råkar värst ut är "Cops", "Miami Vice" och "Fear Factory". Tyvärr blir det inte det minsta roligt utan bara pinsamt larvigt. Filmen är gjord helt utan finess och lever endast på att en yngre publik som fortfarande tycker att det är kul när folk säger obsena saker och visar tuttarna ska köpa DVD:n.

Finns det då inget bra med filmen? Faktum är att jag verkligen försökt hitta någon, just för att slippa skriva ner filmen helt, men det enda som kommer i närheten att vara bra är imitationen av Samuel Jackson. Den är mycket lik även om det som kommer ur munnen på den falske Jackson förmodligen aldrig skulle komma ur den äkta Jacksons mun… Just ja, sen är låten som spelas till menyerna på DVD:n rätt OK…

Med andra ord; välj vad som helst förutom "TV: the Movie" nästa gång du ske se en DVD!


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet går i samma stil som själva filmen. Vi får dels kommentarer (dessa orkade jag dock inte ta mig igenom), bloopers och ett par borttagna scener. Det mesta är dock rätt likt det som kom med så jag vet inte varför just de scenerna togs bort.


TRE SAKER

1. En hel del kända ansikten dyker upp i filmen. Det är inte några superkändisar utan mer folk man känner igen från diverse roller i TV-serier. Bland annat ser vi Abraham Benrubi som de flesta nog känner igen som Jerry i "Cityakuten".

2. Beklämmande nog verkar det faktiskt som om den stora stjärnan i filmen, Steve-O är lika galen i verkligheten som i filmen… eller så är han verkligen bra på att spela sin roll.

3. I filmen har man lagt in diverse fejkade reklamfilmer. Kul ide men tyvärr är det samma larviga humor här…


HANS-ÅKE LILJA (2007-01-07)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (2)
20 senaste recensionerna i kategorin humor
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Humor
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2007
Bolag: Noble Entertainment
Ljud: Stereo
Bild: Widescreen 1.78:1
Extramaterial:
Kommentarspår, Bloopers och Deleted scenes
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
RECENSERAT DENNA DAG (29/2):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
DRAMAFILMERNA