Herregud Danny!

FILMEN

Anledningen till att jag la märket till "Poolboy" var att Danny Trejo står och ser ut som han gjorde i "Machete" på omslaget. Nu när jag sett den önskar jag att jag aldrig sett Trejo på omslaget. "Poolboy" är definitivt en kandidat till årtiondets sämsta film. Maken till strunt får man nämligen leta efter.

Det hela är upplagt som att den fiktive regissören Saint James Street James ska visa oss sin nya film, "Poolboy 2". Han sitter i en fåtölj och berättar vad vi ska få se och runt honom struttar en kvinna som jag inte riktigt vet varför hon är där över huvudtaget...

När vi sen får se filmen är det en massa ihopklipp av arkivbilder, dåliga skådespelarprestationer, dåliga effekter och en massa otroligt tråkiga och fjantiga skämt. Man inser dock att det är meningen att det ska vara såhär. Det är inte slarv som gör att de ser ut som den gör utan man har medvetet gjort filmen så extremt dålig för att den då ska bli rolig, men tyvärr - det enda den blir är precis så dålig som den faktiskt är. Själva handlingen går ut på att Sal Bando återvänder från Vietnam och startar en poolrengöringsfirma i Kalifornien. Han upptäcker dock att mexikanerna tagit över hela marknaden varpå han startar ett krig mot dem.

Inte en gång skrattade jag och när jag hade sett färdigt filmen var jag enbart irriterad över att jag kastat bort 89 minuter filmen håller på. Och att Danny Trejo tagit en roll i filmen... Herregud! Hur tänkte du här Danny? Du hade ju huvudrollen i förra årets bästa film för tusan!


EXTRAMATERIALET

Inget som tur är.


TRE SAKER

1. Filmens undertitel är "Drowning Out the Fury".

2. Både Mark Curry (från "Hangin' with Mr. Cooper") och Robert LaSardo (har många små roller på meritlistan men känns ändå alltid igen) dyker upp i filmen.

3. Många av er kommer, om ni nu mot förmodan ser filmen, känna igen Kevin Sorbo som spelar Sal Bando. Han spelade bland annat huvudrollen i TV-serien "Hercules".


HANS-ÅKE LILJA (2011-08-31)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2011
Bolag: Scanbox
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Anamorfisk Widescreen 1.78:1
Fler recensioner i med skådespelarna i filmen:
RECENSERAT DENNA DAG (5/3):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JANUARI/FEBRUARI
12 SENASTE
BARN- & FAMILJEFILMERNA