Fem olika sätt att ha sex

FILMEN

"Young people fu**ing" handlar precis om det som titeln insinuerar. Filmen är dock en komedi så låt inte den något fräcka titeln avskräcka. Vi får följa fem olika par under en natt när de ska ha sex. De går igenom flera olika faser och vi får växelvis följa de olika paren och se hur några lyckas medan andra misslyckas.

Vi har vännerna som enbart har sex för att de båda blivit svikna och i och med att de har sex med varandra slipper frestas att falla för fel personer. Dock är det inte alltid så lätt att ha sex med en riktigt god vän, vilket de snart märker.

Vi har det äkta paret där allt börjat gå på rutin och han inte längre är speciellt intresserad av sex. Hon däremot skulle gärna ha det varje dag om det var möjligt. De försöker dock hålla kärlekslivet vid liv och tillslut kommer de på ett sätt som båda gillar även om mannen till en början är ordentligt tveksam.

Vi har det före detta paret som efter en kväll ute bestämmer sig för att tillbringa natten tillsammans. Det visar sig dock inte vara helt enkelt att återuppta bara sexdelen av förhållandet utan att halka in på andra delar, både känslomässiga och rutinmässiga.

Vi har rumskamraterna där den ene och hans flickvän bjuder in den andre att delta i deras sexlekar. Han ställer upp och medan hans rumskamrat sitter bredvid och äter kakdeg har han sex med dennes flickvän. Naturligtvis går det inte helt smärtfritt.

Sist har vi paret som har sin första träff och nu är hemma hos henne. Naturligtvis hamnar de i säng med varandra och efteråt visar det sig att hon inte är den han trodde och tvärt om.

"Young people fu**ing" är en rätt kul film som bjuder på en hel del skratt, lite naket och en hel del förvecklingar. Vi kastas mellan paren i snygga klipp som känns helt naturliga. Sexakten har delats in i sju steg och vi får, ett par i taget, följa dem alla och se hur de tar sig igenom stegen, alla på just sitt sätt. Skådespelarna gör bra ifrån sig och jag måste erkänna att jag blev positivt överraskad av filmen.


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet är endast en trailer för filmen samt några textbiografier. Inget att hetsa upp sig över med andra ord.


TRE SAKER

1. En del scener är rätt vågade även om man inte direkt ser så mycket.

2. Diera Baird (kvinnan i paret som har sin första date) har tidigare varit med i "The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning".

3. Callum Blue (mannen i paret som har sin första date) har tidigare medverkat i TV-serier som "Dirt", "The Tudors" och "Dead Like Me".


HANS-ÅKE LILJA (2008-07-18)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
RECENSERAT DENNA DAG (20/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
WESTERNFILMERNA