Mer humorskräck

FILMEN

Crypt Keeper är tillbaka med ytterligare en film. Ni som sett TV-serien eller den tidigare filmen vet vad som väntar. Humor, lite lätt snusk och så lite skräck med andra ord. Hårddraget är detta mer humor än skräck och som man så gärna ville göra i filmer under 90-talet så finns det även en del naket med…

Vi får här besöka en begravningsbyrå som egentligen är en kamouflerad bordell. Och inte nog med det, tjejerna på bordellen är egentligen vampyrer som tjänar Lilith, den elakaste av alla vampyrer genom tiderna. Till bordellen lockas horder av killar som alla faller offer för vampyrernas hunger. När Katherines bror försvinner börjar hon med hjälp av en privatdetektiv söka efter honom och deras eftersökningar leder dem till vampyrerna. Ingen tror dem när det försöker få polisen att agera så de ser ingen annan lösning än att själva ge sig efter vampyrerna och försöka rädda brodern.

"Bordello of Blood" är en rätt usel film som ändå är lite smått underhållande, mest på grund av att den är så dåligt gjord. Samtidigt känns den väldigt tidsenlig från 90-talet (den gjordes 1996). Vi ser också många av de skådespelare som var stora på den här tiden i filmen. Som Katherine ser vi Erika Eleniak, som hennes bror ser vi Corey Feldman och som privatdetektiven ser vi Dennis Miller. Man kan inte låta bli att undra lite vad de tycker om sina insatser idag…

Filmen underhåller men är knappast något som man saknar om man inte ser den. Och de som inte var med på 90-talet och kan känna lite nostalgi över filmen kommer förmodligen inte att stå ut med att se den i sin helhet.


EXTRAMATERIALET

En trailer.


TRE SAKER

1. Den nyckel som används i filmen är samma som vi kunde se i "Tales from the Crypt - Demon Knight".

2. Egentligen skulle det bli en tredje film men när denna floppade skippade man den sista.

3. Crypt Keeper skulle aldrig få se så dockaktig ut i dag som han gör här. Det ser bedrövligt ut om ni frågar mig och det borde ha kunnat göras bättre även 1996.


HANS-ÅKE LILJA (2012-09-05)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (1)
20 senaste recensionerna i kategorin komedi
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Komedi
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2012
Bolag: Njutafilms
Tema: Vampyrer
Ljud: Stereo
Bild: Widescreen
RECENSERAT DENNA DAG (5/12):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN NOVEMBER
12 SENASTE
KRIGSFILMERNA