Precis fjantigt som det låter

FILMEN

"Navy Seals vs Zombies" handlar om ett gäng Navy Seals som sätts in när en epidemi bryter ut mitt i New Orleans. Till en början ska de få ut vicepresidenten som befinner sig mitt i smeten, men snart får de även ge sig in och hämta ut forskare som säger sig ha botemedlet på den epidemi som brutit ut. Epidemin som här är skapad av människor gör folk till zombies som precis som vanliga zombies måste skjutas i huvudet för att dö och blir man biten av en så blir man själv (väldigt snabbt) en zombie. Här vill zombierna dock inte äta hjärna utan här biter de några gånger i halsen och springer sen glatt vidare.

Att kalla "Navy Seals vs Zombies" för en zombiefilm är näst intill ett hån mot alla zombiefilmer. Den har så många fel varav det största är att filmen slutar lyckligt. Via en immun person så hittar man ett botemedel och allt blir så bra. Man har inte ens orkat få till en liten hint på slutet om att det kanske inte är så bra som man ska tror, att det kanske finns en risk att zombierna kommer tillbaka.

Lägg till allt detta dåliga skådespelarinsatser, dåliga specialeffekter och ett manus som ingen kan ha tagit på allvar och du får en riktigt usel film. Tyvärr är den inte ens så superusel att den blir rolig utan "Navy Seals vs Zombies" är bara en plåga att ta sig igenom, precis som jag misstänkte när jag såg filmens titel.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. I sin iver att göra filmen häftig har man lagt på däcktjut när en bil som Navy Seals färdas i åker rakt fram.

2. Originaltiteln är "Navy Seals: Battle for New Orleans".

3. Vid ett tillfälle kan man se trafik i bakgrunden i den i filmen övergivna stadskärnan… Slarvigt!


HANS-ÅKE LILJA (2016-09-22)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
20 senaste recensionerna i kategorin skräck
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
RECENSERAT DENNA DAG (20/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
KOMEDIERNA