En minst sagt tam DVD

FILMEN

I denna den fjärde DVD:n I serien "Best of WWE" har turen kommit till The Undertaker. Personligen gillar jag honom och hans personlighet som har hållit sig under massor av år utan att bli tråkig. Speciellt bra var den när han hade hjälp av Paul Bearer som var hans urnbärare. Bearer såg verkligen galen ut, för att inte nämna hur han lät. På DVD:n får vi se lite av honom.

På DVD:n får vi fyra matcher som alla utspelat sig under olika WrestleManias och för den som är påläst betyder detta rätt tråkiga matcher. Varför? Jo, för att under den senaste WrestleMania vann The Undertaker sin 18:e raka seger under WrestleMania vilket i sin tur betyder att han vunnit alla de matcher han gått under någon av de WrestleManias han varit med på. Alltså, spänningen för dessa matcher är lika med noll.

Detta betyder dock inte att matcherna är dåliga. I första matchen får han möta Kane som under en tid lanserades som The Undertakers bror. Matchen blir alltså en släktfejd och då båda brottarna är rätt stora brottare blir detta mer av ett slagsmål än en teknisk match.

Därefter är det en ung (eller i alla fall yngre) Randy Orton som tar sig an The Undertaker. Matchen blir bra och Orton ger sig inte i första taget men som väntat får han till slut stryk. Undertaker gör sin paildriver och matchen är över.

Efter detta avverkar The Undertaker både Batista och Edge och av dessa är det helt klart Batistamatchen som är den svagaste. Batista är lite för orörlig för att passa riktigt bra som motstånd till The Undertaker. Då blir det roligare med en fartfylld brottare som Edge.

Slutligen kan DVD:n sammanfattas som en ganska så torftig DVD om en annars karismatisk brottare. Helt fel matcher som inte ger en rättvis bild av The Undertaker även om han ofta vinner sina matcher. Vill man se mer av vad han kan finns det bättre DVD:er att tillgå, som t.ex. "Tombstone - The history of the Undertaker" som är så mycket bättre.


EXTRAMATERIALET

Inget.


TRE SAKER

1. The Undertaker har tidigare brottats som Kane The Undertaker, Master of Pain, "Mean" Mark Callous, The Punisher och Texas Red.

2. Egentligen heter han Mark William Calaway

3. The Undertaker debuterade 1984 som Texas Red, men kom inte till WWF (som WWE hette då) förrän 1990 och då som Kane The Undertaker.


HANS-ÅKE LILJA (2010-05-21)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (67)
20 senaste recensionerna i kategorin sport
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Sport
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2010
Bolag: TMC
Ljud: Stereo
Bild: Widescreen
RECENSERAT DENNA DAG (21/7):
Alla recensioner från denna dag
SEX TIPS FRÅN MAJ/JUNI
12 SENASTE
ACTIONKOMEDIERNA