WWE:s egen rockstjärna

FILMEN

John Morrison är lite av en mellanbrottare om ni frågar mig. Jag vet att inte alla håller med mig, men för mig har han aldrig lyft till de riktigt höga höjderna. Han är en bra brottare, det kan ingen ta ifrån honom, men är han ett av de stora namnen? Inte enligt mig. Dock har han nu fått en egen DVD och matcherna vi bjuds på är faktiskt rätt bra. Dessutom är det inte som det brukar vara, att den DVD:n handlar om alltid vinner. Här förlorar han nästan lika många matcher som han vinner, och det gör ju att man aldrig kan vara säker på hur matcherna slutar, vilket är bra.

Som en del kanske redan känner till har Morrison även varit tag team-partner med The Miz och här bjuds vi på både solomatcher och tag team-matcher. Bland annat får vi se Miz och Morrison mot DX som för övrigt är WWE:s mest barnvälnliga tag team. Vi får också se Morrison möta brottare som CM Punk, Chris Jericho och Edge i singelsmatcher. Utöver matcher bjuder Morrison oss också på en hel del mellansnack. Ett mellansnack som tyvärr är rätt tråkigt. Morrison försöker vara rolig, vilket han misslyckas med kapitalt. Bland annat så svarar han på frågor från tittarna, men även detta blir mest larvigt och pinsamt när han försöker skämta till det. Nä, ska man se Morrison ska man nog ändå se honom i ringen och inte som pausunderhållning.

Bland de matcher vi bjuds på matcher är några om bälten, medan andra inte är det. Blandningen känns lagom och det känns som om man tagit matcher som är bra istället för att fokusera på vad som står på spel, även om inte alla matcherna är de bästa. Ingen match är dock riktigt dålig. Men som sagt, jag saknar att se Morrison lyfta till de högre höjderna och för mig kommer han alltid att vara en medioker brottare som dessutom har en rätt dålig humor.


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet består av ett klipp där Johnny Nitro byter namn till John Morrison på ECW 17 juli 2007. Han hinner dessutom bråka med CM Punk.


TRE SAKER

1. Vi lovas en ny sida av Morrison på DVD:n och jag utgår ifrån att det är den mer pratsamme Morrison som avses.

2. DVD:n innehåller också en signerad (påtryckt autograf) affisch av Morrison.

3. Vi får också se varför Miz och Morrison bröt upp sitt tag team, vilket jag inte hade tidigare.


HANS-ÅKE LILJA (2010-05-31)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (67)
20 senaste recensionerna i kategorin sport
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Sport
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 1
Utkomstår: 2010
Bolag: TMC
Ljud: Stereo
Bild: Anamorfisk widescreen
Extramaterial:
Johnny Nitro blir John Morrison
RECENSERAT DENNA DAG (29/2):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN JANUARI
12 SENASTE
SCI-FI-FILMERNA