Som vanligt fast i England

FILMEN

Några gånger om året verkar WWE tycka att det är en bra idé att åka över till England ett par veckor för att spela in sina program där i stället för i USA som man gör resten av året. Delar av detta släpps sen på DVD och det är DVD:n från 2010 års besök som jag nu sett.

Och jag måste erkänna att jag är lite besviken. Det man får är delar ur de program som spelades in och som sen visats på TV under 2010. Det är med andra ord skåpmat vi får. Nu är det ju visserligen lite kul att se saker från "NXT" och "WWE Superstars" som inte visas här i Sverige men de är förvånansvärt lika de program så visas här. Förutom dessa får vi även se inslag från "RAW" och "SmackDown".

När det sen gäller själva matcherna får vi se en del titelmatcher men annars är även det rätt vanliga matcher. Vi får se Cena och Nexus bråka, vi får se en tre mot tre Divamatch och vi får se hur Edge torterar stackar Paul Bearer bara för att nämna några av inslagen. Totalt innehåller de två diskarna fyra timmar och tio minuters wrestling.

Det vi får är dock inte dåligt, men ändå skåpmat och inte speciellt spektakulärt. I de flesta fall vet man hur saker och ting slutar och det är då lite svårt att engagera sig. Med andra ord är "WWE in the UK" en rätt onödig titel om man redan följer wrestlingen och vad som händer där. Gör man inte det är den mer intressant, men ändå inte något representativt över vad som hänt under året. En lite svårplacerad DVD med andra ord.


EXTRAMATERIALET

Extramaterialet består av en match mellan The Undertaker och Kane.


TRE SAKER

1. Det som är roligast att se är Divas NXT även om det är väldigt lite vi får se.

2. Det var i november 2010 som WWE var över till England.

3. DVD:ns styrka är att den innehåller klipp från flera olika program och inte bara "RAW" och "SmackDown".


HANS-ÅKE LILJA (2011-05-23)
KOMMENTARER - Inga kommentarer än
DELA ELLER TIPSA
Relaterade recensioner (67)
20 senaste recensionerna i kategorin sport
50 senaste recensionerna
Sök i arkivet Titel eller fritext
Genre: Sport
Format: DVD
Region: 2
Antal skivor: 2
Utkomstår: 2011
Bolag: TMC
Ljud: Stereo
Bild: Widescreen
Extramaterial:
The Undertaker mot Kane
RECENSERAT DENNA DAG (19/6):
Alla recensioner från denna dag
NIO TIPS FRÅN APRIL/MAJ
12 SENASTE
KRIGSFILMERNA